Hi hallo! Ik ben Charlotte, getrouwd met Oliver en mama van drie doerakken: Sem, Nomi en Liv. Samen wonen we in een dorp net buiten Nijmegen, vlak bij het bos. Woorden die mij omschrijven zijn warm, enthousiast, ondernemend, praktisch en leergierig. Ik word blij van groots dromen. Van stappen zetten die spannend zijn maar waarvan mijn hart een sprongetje maakt. 

Mijn reis

Ik ben 18 jaar als ik door onvoorziene omstandigheden de leiding krijg over het paardenbedrijf van mijn ouders. Ruim 8 jaar train ik jonge paarden en paarden met gedragsproblemen, run ik de kleinschalige fokkerij en geef ik grondwerk- en zit/houding lessen aan ruiters. Op dagelijkse basis spiegelen de paarden mij niet alleen de levenslessen van de ruiters met wie ik werk maar ook mijn eigen lessen.

Ik volg diverse instructeursopleidingen en trainingen om mij zelf verder te ontwikkelen. Ondertussen leer ik ‘by doing’ hoe het werkt om leiding te geven aan meerdere mensen en een bedrijf draaiend te houden. Om me ook bedrijfsmatig te ontwikkelen studeer ik in deeltijd Bedrijfskunde en doe ik de administratie voor verschillende (agrarische) bedrijven. 

Na de geboorte van onze zoon in 2012 zoek ik meer rust en financiële zekerheid, geef ik mijn werk met de paarden op en start met werken bij een gemeente. Nog twee mooie kinderen volgen. De drive om mezelf te willen blijven ontwikkelen brengt me in 2019 op het pad van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Een coachopleiding volgt. Oude en nieuwe ervaringen komen steeds meer samen en op gevoel start ik begin 2022, naast mijn baan in loondienst, met het geven van coachsessies. 

Coaching

Ik help je graag om jouw eigen weg te vinden in het leven. Te ontdekken wie je precies bent en wat jou écht gelukkig maakt. Dat doe ik zonder maar ook met de inzet van paarden. Meer weten over de verschillende coachtrajecten die ik aanbied? Neem dan een kijkje in het menu bij coaching. Of neem contact met me op telefonisch, via de app of mail. Dan kijken we samen wat ik kan betekenen voor jou!

Charlotte