Paardencoaching

  • ♡ Sta jij altijd klaar voor anderen en cijfer je jezelf daarbij nog wel eens weg?
   ♡ Doe je vaak de dingen omdat ze ‘moeten’ of omdat ze van je verwacht worden terwijl je eigenlijk iets anders wilt?
   ♡ Zou je wel wat vaker nee willen zeggen?
   ♡ Wat minder willen twijfelen aan jezelf?
   ♡ Weten wie je bent en waar je goed in bent?
   ♡ Ben je benieuwd naar hoe je (weer) de regie kan nemen over jouw loopbaan of je eigen leven?

Dan sta ik te popelen om met jou en de paarden aan de slag te gaan!

Waarom met paarden

Paarden zijn meesters in het spiegelen van jouw gedrag. Haarfijn kunnen ze je laten zien wat jouw lichaamstaal hen vertelt. Ze zijn daarin confronterend maar ook zonder oordeel. Ze laten je simpelweg zien wat nu op dit moment is. Ze prikken daarbij door alle maskers heen. Praat jij bijvoorbeeld heel zelfverzekerd maar voel jij je eigenlijk helemaal niet zo, dan zullen ze je dat teruggeven. Door te werken met deze kwaliteit van paarden kunnen ze je waardevolle lessen mee geven, die je op allerlei terreinen van je leven kunt toepassen.

De coachsessies

In drie sessies van 1,5 uur gaan we met de paarden aan de slag. Aan de hand van oefeningen en vragen onderzoeken we waar je tegen aan loopt in je leven, wat al goed gaat en wat je nog anders wilt. Tussen elke sessie zit 3-4 weken waarin je opdrachten mee krijgt voor thuis. Ook kun je tussendoor vragen stellen of ervaringen delen via de mail of app. Heb je nog geen ervaring met paarden of ben je bang? Geen probleem, ook dan kan je het coachtraject met paarden volgen. Ik houd hier in mijn begeleiding rekening mee.

Locatie en kosten

De coachsessies met paarden vinden plaats op de mooie locatie van Bed & Breakfast Angelbeeck in Afferden, Noord-Limburg. De kosten bedragen 90 euro per sessie van anderhalf uur (inclusief btw voor jou, exclusief btw voor je werkgever), 270 euro voor een traject.

Ben je benieuwd wat de paarden jou te vertellen hebben? Boek hieronder dan een (gratis) intake om nader kennis te maken!